Cider & Worst

Wij krijgen vaak de vraag “Cider, wanneer drink je dat?”…

Wat ons betreft kan dat (bijna) altijd, maar misschien nog wel het beste bij de borrel. Met een stuk worst bijvoorbeeld. 

Of je worst lust...OF JE CIDER & WORST LUST?

Wij serveren onze cider het liefst met de speciale worsten van WildVleesch. Zo heeft Paul heeft een bijzonder ‘Rotterdammertje’ gemaakt: een stevig droog worstje met een scheut RAM cider, gedroogd op appelhout. Proberen dus.

Of met een zachte leverworst. Lekker naast de frisse smaak van onze appelcider. Liefst die van slagerij Haak natuurlijk.

CIDER & WORST BORRELKarren

Of op onze Cider & Worst borrels. Meestal op zondagen en altijd op een leuke plek in Rotterdam: 

Cider, worst, muziek, ons idee van een goede middag.

Meer weten over het volgende Cider & Worst feessie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we mailen je als we iets te melden hebben!